Gastouderbureau Roodkapje

Aanmelden EHBO cursus

Iedere gastouder moet in het bezit zijn van een geldig certificaat EHBO voor kinderen. Roodkapje heeft eigen Rode Kruis gecertificeerde EHBO-intructeurs. Daarom kunnen wij onze gastouder de verplichte herhalingscursus gratis aanbieden (iedere 2 jaar).

Als u inlogt, treft u het complete aanbod aan van onze EHBO-cursussen, voor diegene waarvan het pasje vervalt in 2018.. Om de cursussen te bekijken en hiervoor in te schrijven, kunt u inloggen met uw gastoudernummer en uw postcode.

Het aanbod is nog niet compleet, wij wachten nog op een bevestiging van een locatie in Rotterdam, mocht u dus interesse hebben in deze locatie, log dan over een paar dagen nog een keer in om te kijken of het aanbod is aangepast.

LET OP: U kunt zich hier uitsluitend aanmelden voor een herhalingscursus. Het is belangrijk dat u uw certificaat niet laat verlopen!

U dient de herhalingscursus te volgen vóór de vervaldatum van uw EHBO pasje.

Voor bij Roodkapje aangesloten gastouders is de cursus gratis.
Voor vraagouders vragen wij een eigen bijdrage van € 50,-, en introducés betalen € 60,-

 

Log hier in om u in te schrijven voor cursussen:

Inschrijven als introducé? klik hier

 

Is uw certificaat verlopen of bent u geinteresseerd in een volledige cursus EHBO-voor kinderen? In samenwerking met stichting EHAK (Eerste Hulp Aan Kinderen) is het ook mogelijk om diverse EHBO-trainingen (vanaf € 50,00) te volgen. U kunt hierbij kiezen voor een training met of zonder certificaat.