Gastouderbureau Roodkapje

Aanmelden EHBO cursus

Iedere gastouder moet in het bezit zijn van een geldig certificaat EHBO voor kinderen. Roodkapje heeft eigen Rode Kruis gecertificeerde EHBO-intructeurs. Daarom kunnen wij onze gastouder de verplichte herhalingscursus gratis aanbieden (iedere 2 jaar).

Als u inlogt, treft u het complete aanbod aan van onze EHBO-cursussen, voor diegene waarvan het pasje vervalt in 2017. Om de cursussen te bekijken en hiervoor in te schrijven, kunt u inloggen met uw gastoudernummer en uw postcode.

LET OP: U kunt zich hier uitsluitend aanmelden voor een herhalingscursus. Het is belangrijk dat u uw pasje niet laat verlopen!

U dient de herhalingscursus te volgen vóór de vervaldatum van uw EHBO pasje.

Vervalt uw huidig certificaat in 2017? Dan  kunt u zich uitsluitend nog aanmelden voor een herhalingscursus tot 16 september 2017.
Log in om te zien op welke van onderstaande dagen nog vrije plaatsen beschikbaar zijn.

Er zullen geen aanvullende cursussen meer worden gepland.
Deelnemers die na 30-06-2017 een cursus volgen ontvangen een certificaat met vervaldatum 1-10-2019.
Dit zult u pas na 1 oktober per mail ontvangen (via het Rode Kruis).

Vervalt uw huidig certificaat in 2018?
Dan kunt u zich nu nog niet aanmelden. Vanaf oktober/november 2017 zullen er nieuwe herhalingscursussen worden gepland voor de gastouders waarvan het certificaat in 2018 verloopt. U zult hier t.z.t een oproep voor ontvangen.

Voor bij Roodkapje aangesloten gastouders is de cursus gratis.
Voor vraagouders vragen wij een eigen bijdrage van € 50,-, en introducés betalen € 60,-

Houd bij aanmelden uw huidige EHBO-pasje en uw gastoudernummer bij de hand. Uw gastoudernummer kunt u vinden in uw Roodkapje-map, op betalingsoverzichten of risico-inventarisatie rapporten van Roodkapje.

Inschrijven als introducé? klik hier

Log hier in om u in te schrijven voor cursussen:

 

Is uw certificaat verlopen of bent u geinteresseerd in een volledige cursus EHBO-voor kinderen? In samenwerking met stichting EHAK (Eerste Hulp Aan Kinderen) is het ook mogelijk om diverse EHBO-trainingen (vanaf € 50,00) te volgen. U kunt hierbij kiezen voor een training met of zonder certificaat.