Gastouderbureau Roodkapje

Aanbod van gastouders

Hieronder ziet u een overzicht van gastouders die nog ruimte hebben om een of meerdere gastkinderen te kunnen opvangen.

Bent u een geregistreerde gastouder en ook op zoek naar gastkinderen en/of een gezin?  
Dan kunt u ook een gratis oproep plaatsen door onderaan deze pagina uw gegevens achter te laten.
Uw persoonsgegevens worden niet zichtbaar, enkel uw woonplaats en de korte oproep.

Bent u als ouder op zoek naar een geregistreerde gastouder en staat er in onderstaand overzicht geen oproep in uw regio of woonplaats?
Hier kunt u uw gratis oproep plaatsen.

Indien u vragen heeft kunt u contact opnemen met ons.
 

 

Vacature overzicht

PlaatsNieuw-Vennep (PC gebied 2151)
OpvangdagenAantal uren: (Ochtend / Middag / Avond)
Maandagx / x / 0
Dinsdagx / x / 0
Woensdagx / x / 0
Donderdagx / x / 0
Vrijdagx / x / 0
Zaterdag0 / 0 / 0
Zondag0 / 0 / 0
 
Flexibel
In overleg
 
Is bereid om km te rijden naar het adres van de gastouder
Waar wordt opgepastgastouder
 
Motivatie:
 
Wij zijn Temie en Bob van Kinderopvang "De Kwebbel". Sinds 2007 werken wij als gastouder in Nieuw Vennep op de Palmestein.
Kinderopvang "De Kwebbel" biedt flexibele opvang aan kinderen van 0 tot 12 jaar. Een belangrijk voordeel van gastouderopvang is de kleinschaligheid. Uw kind wordt bij ons opgevangen in een veilige, warme, gezellige, persoonlijke en ‘huiselijke’ omgeving. Hierdoor voelen de kinderen zich snel thuis. Samen met onze gastkindjes maken we er mooie, plezierige en leerzame dagen van.
Wij werken elke dag volgens een vast schema waardoor de kinderen gewend raken aan herkenbare patronen. Wij gaan heel veel naar buiten met de kinderen zodra het weer het toelaat. Buiten spelen is in de ontwikkeling van een kind een essentieel onderdeel. Natuurlijk is het tijdens de koudere periode in het jaar met regen etc. lastig om vaak buiten te zijn, maar hiervoor hebben wij altijd alternatieven in de opvang waarbij de kinderen voldoende aanbod krijgen van van speel- en knutselactiviteiten. Ook gaan wij zo nu en dan naar een externe speelgelegenheid zoals de kinderspeeldagen op diverse locaties in nieuw-vennep en soms daarbuiten. Bijv Hoofddorp. Alles natuurlijk in overleg met de ouders, met wie we altijd een direct contact behouden en voortdurend informeren via “whatsapp” telefonisch en tijdens de overdracht,
Wij schenken heel veel aandacht aan de ontwikkeling van het kind. Tijdens onze 11 dat we gastouders zijn hebben we zo nu en dan kinderen die bijvoorbeeld een taalachterstand hebben, Die kinderen krijgen bij ons natuurlijk extra aandacht door bijvoorbeeld veel samen te lezen en te praten. Alles spelenderwijs. Als ouders extra wensen hebben doen wij graag op het gebied van de ontwikkeling van het kind gaan wij daar zeer serieus mee om en denken graag mee om het proces zo positief mogelijk te beïnvloeden. We doen het samen!
Wij willen een flexibele opvang zijn, dat betekent dat het voor ons geen probleem is als een kind iets vroeger of later wordt opgehaald of gebracht. Als er maar goed gecommuniceerd wordt, zoals wij altijd ook naar de ouders zullen doen.
Kinderopvang De Kwebbel volgt het pedagogisch beleidsplan. Temie is de verantwoordelijke gastouder en beschikt over de officiële papieren. Bob springt als vrijwilliger en achterwacht bij wanneer nodig. Om als vrijwilliger en achterwacht de opvang te optimaliseren, beschikt Bob ook over een Diploma en een EHBO certificaat. Kinderopvang De Kwebbel’ is opgenomen in het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen (LRKP).
 
Wenst u contact op te nemen met deze persoon bel of mailt u dan naar Gastouderbureau Roodkapje.
E-mail: vogo@gastouderbureauroodkapje.nl

Telefoonnummer: 0497-381345
Wij brengen u dan in contact met deze persoon.
 
Terug naar overzicht
 

Aanbod

Naam *
Straat *
Huisnummer *
Postcode *
Plaats *
Telefoonnummer *
Email *
Geboortdatum *
 
Opvangdagen   Aantal uren
Maandag   Ochtend: Middag: Avond:
Dinsdag   Ochtend: Middag: Avond:
Woensdag   Ochtend: Middag: Avond:
Donderdag   Ochtend: Middag: Avond:
Vrijdag   Ochtend: Middag: Avond:
Zaterdag   Ochtend: Middag: Avond:
Zondag   Ochtend: Middag: Avond:
Flexibel  
In overleg  
 
Heeft plaats voor kinderen.
Ik ben bereid om km te rijden naar het oppasadres.
Waar wilt u oppassen?
 Bij vraagouder(s)    
 Bij mij thuis (gastouder)    
   
    Heeft u zelf kinderen?
    Heeft u ervaring met oppassen?
    Rookt u?
    Rookt uw partner?
 
   

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om inhoud en reclame aan te passen, om socialemediafuncties te bieden en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde socialemedia-, reclame- en analysepartners. Zie voor details het privacy beleid.
Akkoord