top of page
Logo-RoodKapje-met-rood-poppetje-door-R.
Beste student,

Gastouderbureau Roodkapje is sinds 2007 actief en gegroeid tot een van de grotere gastouderbureaus in Nederland. Door gewijzigde marktomstandigheden is het voor ons van groot belang om kritisch te kijken naar de functionaliteit van onze afdelingen. Wij zijn daarom op zoek naar een commerciële stagiair voor de Klikafdeling.

Een van de taken van een gastouderbureau is het bemiddelen (klikken) tussen vraag- en gastouders, onze klanten. De Klikafdeling is de plek waarmee een klant als eerste contact heeft. Het is dan aan desbetreffende afdeling om een goede match te zoeken tussen een vraagouder en een gastouder.
Deze verzoeken moeten op verschillende kanalen uitgezet worden, wij gaan actief op zoek. Indien er een klik wordt gevonden, komt een contract tot stand en gaat de gastouder opvang bieden aan de kinderen van de vraagouder.

 
We streven er naar dat ieder klikverzoek leidt tot een lopend contract.
Maar voor het zover is, moet de (gast)ouder wel weten dat wij er zijn, wie wij zijn en wat wij te bieden hebben.

Doel van het stageproject is tweeledig:

- ons bedrijf beter zichtbaar te maken op social media
- de efficiency van de klikafdeling vergroten

Wij zoeken een zelfstandige stagiair die het aandurft om de afdeling en werkprocessen te analyseren, adviezen te geven over de te varen koers, met nieuwe ideeën komt en de mogelijkheden van social media breed inzet. Voor een fulltime afstudeerproject liggen bij ons volop mogelijkheden. Je zal betrokken worden bij het gehele proces en je zal de klikafdeling hervormen en verbeteren. Huidige protocollen moeten kritisch beoordeeld worden.
Dit alles natuurlijk onder een goede begeleiding. Het uiteindelijke doel is om de productiviteit van de klikafdeling te verhogen in zowel het aantal aanvragen als de werkelijke contracten.

Vereisten: commercieel, goede schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid, kennis van marketing en communicatie, kennis op het gebied van social media, collegiaal, hulpvaardig, vriendelijk, flexibel (geen 9 tot 5 mentaliteit), niet bang om vragen per telefoon te beantwoorden, zelfstandig, enthousiast en niet rokend.

Wij bieden een ontzettend leuke, afwisselende en uitdagende stageplek aan voor minimaal 32 uur per week. Bij gebleken geschiktheid en wederzijdse tevredenheid ligt er een vaste arbeidsovereenkomst in het verschiet. Je ontvangt een reiskosten- en stagevergoeding. Thuis werken is mogelijk maar altijd in combinatie met kantoordagen op ons hoofdkantoor in Bladel. Je taken zijn afwisselend en er is genoeg ruimte voor eigen inbreng.

Aanvaarding: zo spoedig mogelijk

Lijkt het je leuk om deze uitdaging aan te gaan? Neem dan snel contact met mij op via:
m.donkers@gastouderbureauroodkapje.nl

Miranda Donkers
Hoofd Public Relations
bottom of page