Gastouderbureau Roodkapje

Cursusoverzicht

Gastouderbureau Roodkapje organiseert workshops en thema-avonden die voor iedereen gratis toegankelijk zijn. Voor vraagouders, gastouders, maar ook als u geen klant bent bij Roodkapje, maar wel interesse heeft om aanwezig te zijn bij een workshops bent u van harte welkom!  

Op deze pagina ziet u een overzicht van al onze workshops. Alle workshops zijn gratis, wel vragen wij u om u even aan te melden. Dat kan eenvoudig via onderstaande buttons. Let op: het invullen van uw BSN-nummer is niet verplicht of noodzakelijk voor een juiste aanmelding.

Heeft u, als niet-gastouder zijnde, interesse in een cursus EHBO voor kinderen zonder certificaat kijk dan naar de mogelijkheden bij Stichting EHAK voor het actuele cursusaanbod

03 Geboortepatronen

“Hoe we beginnen, is wie we worden”

De invloed van onze geboorte

 

Deze informatie avond gaat over waarom iemand is, zoals hij is. Hoe de periode van zwangerschap en de geboorte de blauwdruk zijn van hoe iemand in het leven staat. Wij allemaal; iedereen die ooit geboren is!

 

  • Een geboorte is altijd een heftige ervaring. Heeft het kind zelf het moment kunnen kiezen om geboren te worden? Was er hulp nodig? Ging het snel? Duurde het juist lang?
  • Het gedrag wat een kind laat zien wordt ineens logisch wanneer je leert kijken vanuit het allerprilste begin.
  • Tijdens deze avond krijg je vele mooie inzichten hoe je geboortetrauma’s kunt ontdekken en helen. Denk bijvoorbeeld aan; angsten, overmatig eten of juist moeite met eten, laag zelfbeeld, moeite met keuzes maken, snel boos of gefrustreerd zijn, moeite met grenzen aangeven… De oorsprong ligt in het verhaal van je geboorte.

Deze bijeenkomst wordt gegeven door Heidi Panjoel van Kind- en jongerencoaching LEV!

Locatie Adres Datum Van - tot Aantal Cursusleider

31-12-2099 19:30 - 21:30 vol

 

 

We gebruiken technologie├źn, zoals cookies, om inhoud en reclame aan te passen, om socialemediafuncties te bieden en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde socialemedia-, reclame- en analysepartners. Zie voor details het privacy beleid.
Akkoord