Gastouderbureau Roodkapje

Cursusoverzicht

Gastouderbureau Roodkapje organiseert workshops en thema-avonden die voor iedereen gratis toegankelijk zijn. Voor vraagouders, gastouders, maar ook als u geen klant bent bij Roodkapje, maar wel interesse heeft om aanwezig te zijn bij een workshops bent u van harte welkom!  

Op deze pagina ziet u een overzicht van al onze workshops. Alle workshops zijn gratis, wel vragen wij u om u even aan te melden. Dat kan eenvoudig via onderstaande buttons. Let op: het invullen van uw BSN-nummer is niet verplicht of noodzakelijk voor een juiste aanmelding.

Heeft u, als niet-gastouder zijnde, interesse in een cursus EHBO voor kinderen zonder certificaat kijk dan naar de mogelijkheden bij Stichting EHAK voor het actuele cursusaanbod

25 Effectief communiceren

Informatiebijeenkomst effectief communiceren met kids.

Herken jij het dat je meerdere malen iets aan het kind moet vragen voordat je antwoord krijgt? Of dat je het gevoel hebt dat je een politie agent bent door telkens gedrag te corrigeren? Dat je vraagt hoe het is, óf vraagt of het kind iets voor je wil doen en hij/zij alleen "goehoed", "jaha", "okee...", "pfff" antwoord? Of hoor je dit wel eens terug van ouders? Vast wel en dat is helemaal niet erg.
Wel vind je het waarschijnlijk fijn als je middels communicatie tot samenwerking komt met het kind, en/of tips aan ouders kunt uitreiken. In deze informatiebijeenkomst ontvang je praktische tips voor jezelf én ouders hoe je effectief communiceert met kinderen. Je wordt geïnspireerd om op een natuurlijke en speelse wijze met het kind in gesprek te gaan. Vervolgens leer je in 7 stappen hoe je kinderen kunt uitnodigen tot meewerkend gedrag/ samenwerking. Vaardigheden die jou als professional of de ouder kunnen helpen, en soms zelfs minder energie vragen. 

Deze avond wordt georganiseerd door Wendy Coppelmans, Pedagoog Coachingspraktijk OOW.

Locatie Adres Datum Van - tot Aantal Cursusleider

31-12-2099 00:00 - 00:00 vol

 

 

We gebruiken technologie├źn, zoals cookies, om inhoud en reclame aan te passen, om socialemediafuncties te bieden en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde socialemedia-, reclame- en analysepartners. Zie voor details het privacy beleid.
Akkoord