Gastouderbureau Roodkapje

Cursusoverzicht

Gastouderbureau Roodkapje organiseert workshops en thema-avonden die voor iedereen gratis toegankelijk zijn. Voor vraagouders, gastouders, maar ook als u geen klant bent bij Roodkapje, maar wel interesse heeft om aanwezig te zijn bij een workshops bent u van harte welkom!  

Op deze pagina ziet u een overzicht van al onze workshops. Alle workshops zijn gratis, wel vragen wij u om u even aan te melden. Dat kan eenvoudig via onderstaande buttons. Let op: het invullen van uw BSN-nummer is niet verplicht of noodzakelijk voor een juiste aanmelding.

Heeft u, als niet-gastouder zijnde, interesse in een cursus EHBO voor kinderen zonder certificaat kijk dan naar de mogelijkheden bij Stichting EHAK voor het actuele cursusaanbod

13 Social Media

Wat kunt u verwachten?
Het is een ongeveer 2 uur durende interactie presentatie over hoe u nu als ouders/gastouders moet omgaan met kinderen die internet ontdekt hebben.
Moet u er iets tegen doen? Wat moet u er tegen doen? Wat kunt u er tegen doen?

Een avond met een kijkje achter de schermen van het internet wat ons leven al volledig in de greep heeft. Met soms schokkende cijfers, beelden.... Niet om internet met al zijn voor- en nadelen in een kwaad daglicht te zetten maar om onder de aandacht te brengen wat voor gevaren er zijn die het kind kan lopen.

Locatie Adres Datum Van - tot Aantal Cursusleider

31-12-2099 19:30 - 21:30 vol Op dit moment is er geen avond gepland

 

 

We gebruiken technologie├źn, zoals cookies, om inhoud en reclame aan te passen, om socialemediafuncties te bieden en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde socialemedia-, reclame- en analysepartners. Zie voor details het privacy beleid.
Akkoord