Gastouderbureau Roodkapje

Cursusoverzicht

Gastouderbureau Roodkapje organiseert workshops en thema-avonden die voor iedereen gratis toegankelijk zijn. Voor vraagouders, gastouders, maar ook als u geen klant bent bij Roodkapje, maar wel interesse heeft om aanwezig te zijn bij een workshops bent u van harte welkom!  

Op deze pagina ziet u een overzicht van al onze workshops. Alle workshops zijn gratis, wel vragen wij u om u even aan te melden. Dat kan eenvoudig via onderstaande buttons. Let op: het invullen van uw BSN-nummer is niet verplicht of noodzakelijk voor een juiste aanmelding.

Heeft u, als niet-gastouder zijnde, interesse in een cursus EHBO voor kinderen zonder certificaat kijk dan naar de mogelijkheden bij Stichting EHAK voor het actuele cursusaanbod

21 Leer je kind ZIEN door te KIJKEN

Onze kinderen geven de hele dag signalen. Door hoe ze zich gedragen, door wat ze zeggen, door wat ze niet zeggen, door hun houding. Deze signalen geven ons informatie over of een kind lekker in zijn/haar vel zit of niet, maar ook of ze pijn hebben of niet, dat ze onzeker zijn. Als je deze signalen leert zien kan je daar adequater en makkelijker op inspelen en het kind of het kind waarmee u werkt makkelijker begrijpen en daardoor beter ondersteunen of begeleiden.  

 

Locatie Adres Datum Van - tot Aantal Cursusleider

31-12-2099 19:30 - 21:30 vol Op dit moment staan er geen avonden gepland

 

 

We gebruiken technologie├źn, zoals cookies, om inhoud en reclame aan te passen, om socialemediafuncties te bieden en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde socialemedia-, reclame- en analysepartners. Zie voor details het privacy beleid.
Akkoord