Gastouderbureau Roodkapje

Cursusoverzicht

Gastouderbureau Roodkapje organiseert workshops en thema-avonden die voor iedereen gratis toegankelijk zijn. Voor vraagouders, gastouders, maar ook als u geen klant bent bij Roodkapje, maar wel interesse heeft om aanwezig te zijn bij een workshops bent u van harte welkom!  

Op deze pagina ziet u een overzicht van al onze workshops. Alle workshops zijn gratis, wel vragen wij u om u even aan te melden. Dat kan eenvoudig via onderstaande buttons. Let op: het invullen van uw BSN-nummer is niet verplicht of noodzakelijk voor een juiste aanmelding.

Heeft u, als niet-gastouder zijnde, interesse in een cursus EHBO voor kinderen zonder certificaat kijk dan naar de mogelijkheden bij Stichting EHAK voor het actuele cursusaanbod

19 Kinderen begeleiden bij pesten

Een laagdrempelige training met direct toepasbare, praktische tips en handvatten voor de begeleiding en ondersteuning van kinderen die met pesten te maken hebben.

Deze training geeft u (onder andere) antwoord op de vragen:

-Wat is pesten

-Wat is het verschil tussen "old school" pesten en "cyberpesten"?

-Welke signalen zijn belangrijk als het om pesten gaat?

-Waarom worden sommige kinderen pesters?

-Waarom kan een kind dat niet gepest wordt toch last hebben van pestgedrag?

-Wat is het belangrijkst in de steun aan een gepest kind?

-Wat moet u vooral niet doen?

-Welke oefening/welk spel kunt u spelen om te helpen?

 

 

Locatie Adres Datum Van - tot Aantal Cursusleider

31-12-2099 19:30 - 21:30 vol Op dit moment staan er geen avonden gepland

 

 

We gebruiken technologie├źn, zoals cookies, om inhoud en reclame aan te passen, om socialemediafuncties te bieden en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde socialemedia-, reclame- en analysepartners. Zie voor details het privacy beleid.
Akkoord