Gastouderbureau Roodkapje

Cursusoverzicht

Gastouderbureau Roodkapje organiseert workshops en thema-avonden die voor iedereen gratis toegankelijk zijn. Voor vraagouders, gastouders, maar ook als u geen klant bent bij Roodkapje, maar wel interesse heeft om aanwezig te zijn bij een workshops bent u van harte welkom!  

Op deze pagina ziet u een overzicht van al onze workshops. Alle workshops zijn gratis, wel vragen wij u om u even aan te melden. Dat kan eenvoudig via onderstaande buttons. Let op: het invullen van uw BSN-nummer is niet verplicht of noodzakelijk voor een juiste aanmelding.

Heeft u, als niet-gastouder zijnde, interesse in een cursus EHBO voor kinderen zonder certificaat kijk dan naar de mogelijkheden bij Stichting EHAK voor het actuele cursusaanbod

10 EHBO-workshop (voor vraagouders)

DIT IS EEN WORKSHOP ZONDER CERTIFICAAT EN DAARMEE VOLSTAAT DEZE WORKSHOP NIET VOOR GASTOUDERS. OOK NIET VOOR DE HERHALINGSCURSUS.

Stichting EHAK (Eerste Hulp Aan Kinderen) stelt zich ten doen om EHBO kennis met betrekking tot baby's en kinderen over te dragen aan iedere volwassene die, al dan niet beroepsmatig, regelmatig met kinderen in aanraking komt. Iedereen zou kennis moeten heben van kinder-EHBO. Stichting EHAK heeft een samenwerkingsverband met o.a. Gastouderbureau Roodkapje en het Nederlandse Rode Kruis.

Naast de officiële cursussen volgens de normen van het Rode Kruis, geven onze gecertificeerde instructeurs door het hele land workshops EHBO aan baby's en kinderen. Niet alleen ouders zijn welkom bij de workshop, maar uiteraard ook oma's en opa's, leerkrachten, conciërges, overbijfkrachten, vrijwilligers die met kinderen in aanraking komen, kortom iedereen die met kinderen te maken heeft.

Heeft u niet meteen zin in een officiële cursus en hoeft u geen certificaat te behalen, maar wilt u wel meer weten over de meest voorkomene letsels bij baby's en kinderen, kom dan naar een van onze workshops. Oefen samen met uw partner, vriend(in) of familielid theorie en praktische vaardigheden zoals o.a. het verbinden van verschillende wonden, reanimeren en het gebruik van een AED-apparaat. 

Leerdoelen en onderwerpen tijdens de workshop:

Bewusteloosheid (inclusief Reanimatie en AED)
Verslikking
Huidwond
Verstuiking
Brandwonden
Hersenschudding
Vergiftiging

De workshop kost € 45,- en duurt ongeveer drie en een half uur. Zie voor het actuele cursusaanbod: www.stichting-ehak.nl/cursusaanbod.

Schrijf u in door te mailen naar info@stichting-ehak.nl of te bellen naar 085-4871500.

Laten we samen zorgen voor de veiligheid van onze kinderen. Graag verwelkomen wij u binnenkort op een van onze workshops. 

Locatie Adres Datum Van - tot Aantal Cursusleider

31-12-2099 00:00 - 00:00 vol http://www.stichting-ehak.nl/

 

 

We gebruiken technologie├źn, zoals cookies, om inhoud en reclame aan te passen, om socialemediafuncties te bieden en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde socialemedia-, reclame- en analysepartners. Zie voor details het privacy beleid.
Akkoord