Gastouderbureau Roodkapje

Cursusoverzicht

Gastouderbureau Roodkapje organiseert workshops en thema-avonden die voor iedereen gratis toegankelijk zijn. Voor vraagouders, gastouders, maar ook als u geen klant bent bij Roodkapje, maar wel interesse heeft om aanwezig te zijn bij een workshops bent u van harte welkom!  

Op deze pagina ziet u een overzicht van al onze workshops. Alle workshops zijn gratis, wel vragen wij u om u even aan te melden. Dat kan eenvoudig via onderstaande buttons. Let op: het invullen van uw BSN-nummer is niet verplicht of noodzakelijk voor een juiste aanmelding.

Heeft u, als niet-gastouder zijnde, interesse in een cursus EHBO voor kinderen zonder certificaat kijk dan naar de mogelijkheden bij Stichting EHAK voor het actuele cursusaanbod

24 Dyslexie

Heeft u te maken met een kind met dyslexie? En zou u wel eens willen weten wat dyslexie nu eigenlijk is? Dan is deze avond een fijne avond om informatie te krijgen over dit onderwerp.

Chantal Engbers heeft jarenlang ervaring met kinderen met dyslexie alsook met hun betrokkenen zoals ouders, leerkrachten en gastouders.

Wat kan een gastouder doen om een kind met dyslexie te helpen? Daarvoor is het fijn als u vooraf weet wat dyslexie inhoudt en welke hulp het beste aan sluit.

Locatie Adres Datum Van - tot Aantal Cursusleider

31-12-2099 00:00 - 00:00 vol

 

 

We gebruiken technologie├źn, zoals cookies, om inhoud en reclame aan te passen, om socialemediafuncties te bieden en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde socialemedia-, reclame- en analysepartners. Zie voor details het privacy beleid.
Akkoord