Gastouderbureau Roodkapje

Cursusoverzicht

Gastouderbureau Roodkapje organiseert workshops en thema-avonden die voor iedereen gratis toegankelijk zijn. Voor vraagouders, gastouders, maar ook als u geen klant bent bij Roodkapje, maar wel interesse heeft om aanwezig te zijn bij een workshops bent u van harte welkom!  

Op deze pagina ziet u een overzicht van al onze workshops. Alle workshops zijn gratis, wel vragen wij u om u even aan te melden. Dat kan eenvoudig via onderstaande buttons. Let op: het invullen van uw BSN-nummer is niet verplicht of noodzakelijk voor een juiste aanmelding.

Heeft u, als niet-gastouder zijnde, interesse in een cursus EHBO voor kinderen zonder certificaat kijk dan naar de mogelijkheden bij Stichting EHAK voor het actuele cursusaanbod

23 Motorische ontwikkeling

De motorische ontwikkeling van een kind.

Tijdens deze workshop wordt u meegenomen in het verloop van de motorische ontwikkeling van een kind vanaf de geboorte. Hierbij komen de primaire reflexen aan bod en de fases van de motorische ontwikkeling die een kind moet doorlopen om zo optimaal mogelijk te kunnen functioneren.

U krijgt inzicht in het belang van het goed doorlopen van de motorische ontwikkelingsfases en inzicht in eventuele problemen die ontstaan wanneer deze fases niet op de juiste manier doorlopen zijn. Motoriek is onlosmakelijk verbonden met de cognitieve en sociaal emotionele ontwikkeling van een kind. Deze ontwikkeling heeft dus direct invloed op leren en gedrag.

Per ontwikkelingsfase krijgt u als (gast)ouder tips waar u thuis direct mee aan de slag kunt om een goede ontwikkeling te bevorderen.

 

Locatie Adres Datum Van - tot Aantal Cursusleider

31-12-2099 19:30 - 21:30 vol Op dit moment staan er geen avonden gepland

 

 

We gebruiken technologie├źn, zoals cookies, om inhoud en reclame aan te passen, om socialemediafuncties te bieden en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde socialemedia-, reclame- en analysepartners. Zie voor details het privacy beleid.
Akkoord