Gastouderbureau Roodkapje

Cursusoverzicht

Gastouderbureau Roodkapje organiseert workshops en thema-avonden die voor iedereen gratis toegankelijk zijn. Voor vraagouders, gastouders, maar ook als u geen klant bent bij Roodkapje, maar wel interesse heeft om aanwezig te zijn bij een workshops bent u van harte welkom!  

Op deze pagina ziet u een overzicht van al onze workshops. Alle workshops zijn gratis, wel vragen wij u om u even aan te melden. Dat kan eenvoudig via onderstaande buttons. Let op: het invullen van uw BSN-nummer is niet verplicht of noodzakelijk voor een juiste aanmelding.

Heeft u, als niet-gastouder zijnde, interesse in een cursus EHBO voor kinderen zonder certificaat kijk dan naar de mogelijkheden bij Stichting EHAK voor het actuele cursusaanbod

15 JelGi Gitaarcursus

U leert liedjes begeleiden met een gitaar in 1 dag, het lijkt onmogelijk maar het is echt waar.

Het is gitaarspelen, maar net even iets anders gestemd zodat iedereen het kan. En u leert ook hoe te stemmen. Maar ook hoe u liedjes (van internet? of eigenwijs) kunt omzetten zodat u ze kunt begeleiden.

Echt, iedereen kan het!

Door de toegankelijke liedbegeleiding en het snelle speelsucces staat plezier in het musiceren centraal.

De JelGi methode is niet bedoeld om de gitaar als solo-instrument te leren bespelen. Daarvoor is echt meer discipline, oefening en tijd nodig.
De methode “JelGi – Gitaar voor iedereen” maakt het wel mogelijk om meteen honderden liederen van over de hele wereld met de gitaar instrumentaal te begeleiden voor bijvoorbeeld kinderopvang en scholen.
De snaren zijn gestemd in een C groot akkoord en met het aanleren van slechts  één enkele handgreep kunnen alle andere akkoorden direct worden gespeeld.
Voorkennis op de gitaar is niet nodig.

Locatie Adres Datum Van - tot Aantal Cursusleider

31-12-2099 00:00 - 00:00 vol Op dit moment staan er geen avonden gepland

 

 

We gebruiken technologie├źn, zoals cookies, om inhoud en reclame aan te passen, om socialemediafuncties te bieden en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde socialemedia-, reclame- en analysepartners. Zie voor details het privacy beleid.
Akkoord