Gastouderbureau Roodkapje

Cursusoverzicht

Gastouderbureau Roodkapje organiseert workshops en thema-avonden die voor iedereen gratis toegankelijk zijn. Voor vraagouders, gastouders, maar ook als u geen klant bent bij Roodkapje, maar wel interesse heeft om aanwezig te zijn bij een workshops bent u van harte welkom!  

Op deze pagina ziet u een overzicht van al onze workshops. Alle workshops zijn gratis, wel vragen wij u om u even aan te melden. Dat kan eenvoudig via onderstaande buttons. Let op: het invullen van uw BSN-nummer is niet verplicht of noodzakelijk voor een juiste aanmelding.

Heeft u, als niet-gastouder zijnde, interesse in een cursus EHBO voor kinderen zonder certificaat kijk dan naar de mogelijkheden bij Stichting EHAK voor het actuele cursusaanbod

07 TOS-Beleving ism Kentalis

In deze thema avond wordt stilgestaan bij wat is een TOS (TaalOntwikkelingsStoornis) en wat betekent dit voor het kind en de (gast)ouder(s) van dit kind. Wat is het effect op (gast)ouderschap. Wat kan hen daarbij helpen? Waar lopen ze tegenaan? Waar is die hulp te vinden?

Tijdens deze bijeenkomst wordt u, door een mix van beelden, uitleg en delen van ervaringen, meegenomen in de wereld van ouders die te maken hebben met een kind met een TOS. 

Locatie Adres Datum Van - tot Aantal Cursusleider
Kentalis Hoensbroek Groenenweg 3
6432 HG Hoensbroek
19-02-2019 19:30 - 21:30 2/17 Kentalis Inschrijven Inschrijven met introducé

 

 

We gebruiken technologie├źn, zoals cookies, om inhoud en reclame aan te passen, om socialemediafuncties te bieden en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde socialemedia-, reclame- en analysepartners. Zie voor details het privacy beleid.
Akkoord