Gastouderbureau Roodkapje

Cursusoverzicht

Gastouderbureau Roodkapje organiseert workshops en thema-avonden die voor iedereen gratis toegankelijk zijn. Voor vraagouders, gastouders, maar ook als u geen klant bent bij Roodkapje, maar wel interesse heeft om aanwezig te zijn bij een workshops bent u van harte welkom!  

Op deze pagina ziet u een overzicht van al onze workshops. Alle workshops zijn gratis, wel vragen wij u om u even aan te melden. Dat kan eenvoudig via onderstaande buttons. Let op: het invullen van uw BSN-nummer is niet verplicht of noodzakelijk voor een juiste aanmelding.

Heeft u, als niet-gastouder zijnde, interesse in een cursus EHBO voor kinderen zonder certificaat kijk dan naar de mogelijkheden bij Stichting EHAK voor het actuele cursusaanbod

14 SOS Kinderen en Emoties

SOS Kinderen en Emoties.

Opvoeden is ruimte geven aan emoties en grenzen aan gedrag.

Kinderen zitten vol emoties. Deze emoties hebben invloed op hun gedrag. Als opvoeder wilt u graag dat een kind zichzelf mag zijn en ook dat het rekening houdt met zijn omgeving. Maar hoe pakt u dat nou aan?

In deze afwisselende en prettige wokshop krijgt u informatie over hoe dat nou zit met kinderen en emoties als boosheid, angst en verdriet. Waarom hebben we eigenlijk emoties? Waarom zijn ze zo belangrijk en wat moeten kinderen nog leren? En vooral, wat kunt u als (gast)ouder doen om uw kind daarbij te helpen? Deze workshop biedt u een aantal concrete tips die u direct kunt toepassen als (gast)ouder. 

 

Locatie Adres Datum Van - tot Aantal Cursusleider

31-12-2019 19:30 - 21:00 vol Op dit moment staan er geen avonden gepland.

 

 

We gebruiken technologie├źn, zoals cookies, om inhoud en reclame aan te passen, om socialemediafuncties te bieden en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde socialemedia-, reclame- en analysepartners. Zie voor details het privacy beleid.
Akkoord