Gastouderbureau Roodkapje

Cursusoverzicht

Gastouderbureau Roodkapje organiseert workshops en thema-avonden die voor iedereen gratis toegankelijk zijn. Voor vraagouders, gastouders, maar ook als u geen klant bent bij Roodkapje, maar wel interesse heeft om aanwezig te zijn bij een workshops bent u van harte welkom!  

Op deze pagina ziet u een overzicht van al onze workshops. Alle workshops zijn gratis, wel vragen wij u om u even aan te melden. Dat kan eenvoudig via onderstaande buttons. Let op: het invullen van uw BSN-nummer is niet verplicht of noodzakelijk voor een juiste aanmelding.

Heeft u, als niet-gastouder zijnde, interesse in een cursus EHBO voor kinderen zonder certificaat kijk dan naar de mogelijkheden bij Stichting EHAK voor het actuele cursusaanbod

02 SOS Kinderen en Emoties

SOS Kinderen en Emoties.

Opvoeden is ruimte geven aan emoties en grenzen aan gedrag.

Kinderen zitten vol emoties. Deze emoties hebben invloed op hun gedrag. Als opvoeder wilt u graag dat een kind zichzelf mag zijn en ook dat het rekening houdt met zijn omgeving. Maar hoe pakt u dat nou aan?

Er is inmiddels een online programma ontwikkeld. U kunt nu thuis in uw eigen tempo en wanneer het u uitkomt dit programma volgen. 

Meer informatie over het online programma.

 

 

Locatie Adres Datum Van - tot Aantal Cursusleider

31-12-2099 19:30 - 21:00 vol SOS Kinderen en Emoties

 

 

We gebruiken technologie├źn, zoals cookies, om inhoud en reclame aan te passen, om socialemediafuncties te bieden en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde socialemedia-, reclame- en analysepartners. Zie voor details het privacy beleid.
Akkoord