Gastouderbureau Roodkapje

Cursusoverzicht

Gastouderbureau Roodkapje organiseert workshops en thema-avonden die voor iedereen gratis toegankelijk zijn. Voor vraagouders, gastouders, maar ook als u geen klant bent bij Roodkapje, maar wel interesse heeft om aanwezig te zijn bij een workshops bent u van harte welkom!  

Op deze pagina ziet u een overzicht van al onze workshops. Alle workshops zijn gratis, wel vragen wij u om u even aan te melden. Dat kan eenvoudig via onderstaande buttons. Let op: het invullen van uw BSN-nummer is niet verplicht of noodzakelijk voor een juiste aanmelding.

Heeft u, als niet-gastouder zijnde, interesse in een cursus EHBO voor kinderen zonder certificaat kijk dan naar de mogelijkheden bij Stichting EHAK voor het actuele cursusaanbod

22 Veilig Thuis

Jaarlijks worden er tienduizenden kinderen mishandeld. Een grote fout die gemaakt wordt is dat gedacht wordt dat dit altijd zichtbaar is door blauwe plekken en botbreuken. Maar ook zeker verwaarlozing en emotionele mishandeling zijn vormen van mishandeling die niet op het eerste oog zichtbaar zijn, maar niet minder bedreigend voor de kinderen. Ook al bent u ervan overtuigd dat uw (gast)kinderen niet met kindermishandeling in welke vorm dan ook in aanraking komen. Het kan wel zijn dat u bijvoorbeeld signalen oppikt bij vriendjes die komen spelen of bij buurtkinderen.

Als gastouder moet u op de hoofte zijn van de inhoud van de Meldcode en het stappenplan. Al is het niet voor uw eigen gastouder, dan wel ter bescherming van andere kinderen om u heen.

 

Locatie Adres Datum Van - tot Aantal Cursusleider

31-12-2099 19:30 - 21:30 vol Op dit moment staan er geen avonden gepland

 

 

We gebruiken technologie├źn, zoals cookies, om inhoud en reclame aan te passen, om socialemediafuncties te bieden en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde socialemedia-, reclame- en analysepartners. Zie voor details het privacy beleid.
Akkoord