Gastouderbureau Roodkapje

Cursusoverzicht

Gastouderbureau Roodkapje organiseert workshops en thema-avonden die voor iedereen gratis toegankelijk zijn. Voor vraagouders, gastouders, maar ook als u geen klant bent bij Roodkapje, maar wel interesse heeft om aanwezig te zijn bij een workshops bent u van harte welkom!  

Op deze pagina ziet u een overzicht van al onze workshops. Alle workshops zijn gratis, wel vragen wij u om u even aan te melden. Dat kan eenvoudig via onderstaande buttons. Let op: het invullen van uw BSN-nummer is niet verplicht of noodzakelijk voor een juiste aanmelding.

Heeft u, als niet-gastouder zijnde, interesse in een cursus EHBO voor kinderen zonder certificaat kijk dan naar de mogelijkheden bij Stichting EHAK voor het actuele cursusaanbod

20 Zindelijkheid

Wanneer wordt een kind zindelijk? Hoe verloopt zindelijkheidsontwikkeling? Hoe kunt u als opvoeder het kind hierin begeleiden? En wanneer u professioneel opvoeder bent; Hoe kunt u ook de ouders/verzorgers van het kind ondersteunen.

Zindelijkheid is één van de belangrijkste ontwikkelingsopgaven voor kinderen. Tegelijkertijd is het een belangrijke opvoedingstaak voor opvoeders. Het is een periode waar regelmatig vragen over ontstaan. Tijdens deze informatiebijeenkomst wordt informatie gegeven omtrent de zindelijkheidsontwikkeling van kinderen. Professionele opvoeders ontvangen ook informatie hoe u de ouders/verzorgers van het kind ondersteunt. U deelt daarin ervaringen en ontvangt handvatten hoe u deze periode het kind kunt begeleiden. Na afloop ontvangt iedere deelnemer een handout met informatie en praktische tips.

Deze bijeenkomst is geschikt voor ouders en verzorgers van kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Professionele opvoeders die werken met kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar en hun ouder(s)/verzorger(s).

 

Locatie Adres Datum Van - tot Aantal Cursusleider

31-12-2099 19:30 - 21:00 vol Op dit moment is er geen avond gepland

 

 

We gebruiken technologie├źn, zoals cookies, om inhoud en reclame aan te passen, om socialemediafuncties te bieden en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde socialemedia-, reclame- en analysepartners. Zie voor details het privacy beleid.
Akkoord