Gastouderbureau Roodkapje

Cursusoverzicht

Gastouderbureau Roodkapje organiseert workshops en thema-avonden die voor iedereen gratis toegankelijk zijn. Voor vraagouders, gastouders, maar ook als u geen klant bent bij Roodkapje, maar wel interesse heeft om aanwezig te zijn bij een workshops bent u van harte welkom!  

Op deze pagina ziet u een overzicht van al onze workshops. Alle workshops zijn gratis, wel vragen wij u om u even aan te melden. Dat kan eenvoudig via onderstaande buttons. Let op: het invullen van uw BSN-nummer is niet verplicht of noodzakelijk voor een juiste aanmelding.

Heeft u, als niet-gastouder zijnde, interesse in een cursus EHBO voor kinderen zonder certificaat kijk dan naar de mogelijkheden bij Stichting EHAK voor het actuele cursusaanbod

01 Gezonde Voeding

In samenwerking met de Stichting Kind en Voeding hebben we een zeer informatieve avond samengesteld waar onder andere de volgende onderwerpen aan bod komen:

-Gezonde voeding en tussendoortjes

-Toevoegingen aan voeding (zoals E-nummers en kleurstoffen). Waar staan ze voor en hoe kunnen deze het gedrag van kinderen beïnvloeden.

-Allergieën en voedsel intolerantie

-(verborgen) suikers en verantwoorde suikers

 

Locatie Adres Datum Van - tot Aantal Cursusleider
HBV Achilles Laan van Kerschoten 12
7316 EV Apeldoorn
04-04-2019 19:30 - 21:30 4/15 Aletta van der Geest Inschrijven Inschrijven met introducé

 

 

We gebruiken technologie├źn, zoals cookies, om inhoud en reclame aan te passen, om socialemediafuncties te bieden en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde socialemedia-, reclame- en analysepartners. Zie voor details het privacy beleid.
Akkoord