Gastouderbureau Roodkapje

Cursusoverzicht

Gastouderbureau Roodkapje organiseert workshops en thema-avonden die voor iedereen gratis toegankelijk zijn. Voor vraagouders, gastouders, maar ook als u geen klant bent bij Roodkapje, maar wel interesse heeft om aanwezig te zijn bij een workshops bent u van harte welkom!  

Op deze pagina ziet u een overzicht van al onze workshops. Alle workshops zijn gratis, wel vragen wij u om u even aan te melden. Dat kan eenvoudig via onderstaande buttons. Let op: het invullen van uw BSN-nummer is niet verplicht of noodzakelijk voor een juiste aanmelding.

Heeft u, als niet-gastouder zijnde, interesse in een cursus EHBO voor kinderen zonder certificaat kijk dan naar de mogelijkheden bij Stichting EHAK voor het actuele cursusaanbod

14 Autisme

Tijdens deze thema avond krijgt u kennis over alle vormen van autisme. Met autisme worden alle autisme spectrum stoornissen (ASS) bedoeld. 
Een autismespecialiste/ervaringsdeskundige gaat vertellen over het omgaan met autisme in het dagelijkse leven. Zij probeert de deelnemers door een autibril te laten kijken en wil graag haar ervaring delen. Ook krijgt u antwoord op vragen als:

-Wat maakt dat jongeren met autisme zo bijzonder zijn en zo bijzonder kunnen reageren?

-Wat is anders en wat werkt anders als je autisme hebt?

Verder krijgt u mogelijke handvatten en tips en is er beeldmateriaal te zien over jongen met autisme. 

 

Locatie Adres Datum Van - tot Aantal Cursusleider

31-12-2099 19:30 - 21:30 vol Op dit moment zijn er geen cursussen gepland.

 

 

We gebruiken technologie├źn, zoals cookies, om inhoud en reclame aan te passen, om socialemediafuncties te bieden en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde socialemedia-, reclame- en analysepartners. Zie voor details het privacy beleid.
Akkoord