Gastouderbureau Roodkapje

Cursusoverzicht

Gastouderbureau Roodkapje organiseert workshops en thema-avonden die voor iedereen gratis toegankelijk zijn. Voor vraagouders, gastouders, maar ook als u geen klant bent bij Roodkapje, maar wel interesse heeft om aanwezig te zijn bij een workshops bent u van harte welkom!  

Op deze pagina ziet u een overzicht van al onze workshops. Alle workshops zijn gratis, wel vragen wij u om u even aan te melden. Dat kan eenvoudig via onderstaande buttons. Let op: het invullen van uw BSN-nummer is niet verplicht of noodzakelijk voor een juiste aanmelding.

Heeft u, als niet-gastouder zijnde, interesse in een cursus EHBO voor kinderen zonder certificaat kijk dan naar de mogelijkheden bij Stichting EHAK voor het actuele cursusaanbod

30 LerendNetwerken

LerendNetwerken is een leuke, leerzame en gezellige manier om ervaringen te delen met andere gastouders uit uw regio. Vragen die behandeld kunnen worden tijdens een van deze bijeenkomsten kunnen zijn:

Hoe ga je om met ouders, hoe zakelijk ben je?

Waar liggen de grenzen?

Hoe ziet de toekomst voor gastouders eruit?

Wat doe je om aan nieuwe gastkinderen te komen?

Samen delen, samen leren, onder het genot van een bakje koffie of thee en met de aanwezigheid van een van onze consulenten op een locatie bij u in de buurt. 

Locatie Adres Datum Van - tot Aantal Cursusleider

31-12-2099 00:00 - 00:00 vol

 

 

We gebruiken technologie├źn, zoals cookies, om inhoud en reclame aan te passen, om socialemediafuncties te bieden en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde socialemedia-, reclame- en analysepartners. Zie voor details het privacy beleid.
Akkoord