Gastouderbureau Roodkapje

Cursusoverzicht

Gastouderbureau Roodkapje organiseert workshops en thema-avonden die voor iedereen gratis toegankelijk zijn. Voor vraagouders, gastouders, maar ook als u geen klant bent bij Roodkapje, maar wel interesse heeft om aanwezig te zijn bij een workshops bent u van harte welkom!  

Op deze pagina ziet u een overzicht van al onze workshops. Alle workshops zijn gratis, wel vragen wij u om u even aan te melden. Dat kan eenvoudig via onderstaande buttons. Let op: het invullen van uw BSN-nummer is niet verplicht of noodzakelijk voor een juiste aanmelding.

Heeft u, als niet-gastouder zijnde, interesse in een cursus EHBO voor kinderen zonder certificaat kijk dan naar de mogelijkheden bij Stichting EHAK voor het actuele cursusaanbod

06 De pratende peuter? Zo doe je dat! ism Kentalis

LET OP, LET OP, LET OP!!!!!!!

Deze cursus wordt verdeeld over twee avonden, beide van 19.30 uur tot 21.30 uur. Als u zich opgeeft, dan geeft u zich dus op voor beide avonden. 

De avonden in Lottum zijn op 8 april en 6 mei 2019.

Dit is een vervolg op "De niet pratende peuter" en "De TOS beleving".

Hoe kan ik ervoor zorgen dat een kind met problemen in de spraaktaalontwikkeling zich gehoord, gezien en begrepen voelt? Hoe kan ik een kind uitlokken tot initiatief nemen in de interactie?

Hoe kan ik een gesprekje met een kind op gang houden?
Als u uzelf deze vragen vaker stelt, dan is de cursus ‘Pratende Peuter? Zo doe je dat!’ iets voor u.

Deze cursus is een praktische cursus waarin u concrete strategieën leert om de taalontwikkeling van jonge kinderen te stimuleren.

In de twee bijeenkomsten wordt dieper ingegaan en geoefend met de strategieën kijken, wachten en luisteren. 

Deze themabijeenkomst duurt ongeveer 2 uur en wordt verzorgd door Kentalis. 

 

Locatie Adres Datum Van - tot Aantal Cursusleider
Stal Flinsenberg Broekhuizerweg 46
5973 NX Lottum
08-04-2019 19:30 - 21:30 12/14 Doortje Bongaarts Inschrijven Inschrijven met introducé

 

 

We gebruiken technologie├źn, zoals cookies, om inhoud en reclame aan te passen, om socialemediafuncties te bieden en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde socialemedia-, reclame- en analysepartners. Zie voor details het privacy beleid.
Akkoord