Gastouderbureau Roodkapje

Cursusoverzicht

Gastouderbureau Roodkapje organiseert workshops en thema-avonden die voor iedereen gratis toegankelijk zijn. Voor vraagouders, gastouders, maar ook als u geen klant bent bij Roodkapje, maar wel interesse heeft om aanwezig te zijn bij een workshops bent u van harte welkom!  

Op deze pagina ziet u een overzicht van al onze workshops. Alle workshops zijn gratis, wel vragen wij u om u even aan te melden. Dat kan eenvoudig via onderstaande buttons. Let op: het invullen van uw BSN-nummer is niet verplicht of noodzakelijk voor een juiste aanmelding.

Heeft u, als niet-gastouder zijnde, interesse in een cursus EHBO voor kinderen zonder certificaat kijk dan naar de mogelijkheden bij Stichting EHAK voor het actuele cursusaanbod

07 Meldcode kindermishandeling

Weet u wat u moet doen als u een vermoeden heeft? Weet u wat de signalen zijn van kindermishandeling? Weet u dat ieder mens een ander idee heeft over wat kindermishandeling is? 

Tijdens deze bijeenkomst gaan we het stappenplan van de meldcode behandelen, kijken naar de signalen van kindermishandeling en van dichtbij bekijken hoe onze eigen ervaringen invloed hebben op ons oordeel en meningen over anderen. 

Ook gaan we kort aan de gang met communicatie technieken, mocht het voorkomen dat u te maken krijgt met kindermishandeling. 

Natuurlijk behandelen we ook de nieuwe aanpassing van de meldcode, het afwegingskader. Alle professionals in de kinderopvang worden verwacht te weten wat dit afwegingskader inhoudt vanaf 01-01-2019. 

Wilt u zich ook goed voorbereiden op de aanpassing en alles tip top in orde hebben en houden? Meld u dan snel aan voor deze informatieve workshop!

Locatie Adres Datum Van - tot Aantal Cursusleider

31-12-2099 19:30 - 21:30 vol Op dit moment zijn er geen avonden gepland.

 

 

We gebruiken technologie├źn, zoals cookies, om inhoud en reclame aan te passen, om socialemediafuncties te bieden en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde socialemedia-, reclame- en analysepartners. Zie voor details het privacy beleid.
Akkoord