Gastouderbureau Roodkapje

Cursusoverzicht

Gastouderbureau Roodkapje organiseert workshops en thema-avonden die voor iedereen gratis toegankelijk zijn. Voor vraagouders, gastouders, maar ook als u geen klant bent bij Roodkapje, maar wel interesse heeft om aanwezig te zijn bij een workshops bent u van harte welkom!  

Op deze pagina ziet u een overzicht van al onze workshops. Alle workshops zijn gratis, wel vragen wij u om u even aan te melden. Dat kan eenvoudig via onderstaande buttons. Let op: het invullen van uw BSN-nummer is niet verplicht of noodzakelijk voor een juiste aanmelding.

Heeft u, als niet-gastouder zijnde, interesse in een cursus EHBO voor kinderen zonder certificaat kijk dan naar de mogelijkheden bij Stichting EHAK voor het actuele cursusaanbod

29 Nee is ok├ę!

Een praktische cursus over hoe je als ouders kunt bijdragen aan de assertiviteit van je kinderen.

In deze cursus komen verschillende onderdelen aan de orde:

Hoe krijgt een mens zelfvertrouwen en zelfverzekerdheid?
Wat kunnen wij doen als ouders om hieraan bij te dragen?

Waarom is nee mogen zeggen zo belangrijk?
Hoe leer ik mijn kind nee te zeggen zonder dat hier ruzie of een driftbui op volgt?

Waarom is luisteren zo belangrijk?
Hoe kan ik op een goede manier luisteren naar mijn kind?

Locatie Adres Datum Van - tot Aantal Cursusleider

31-12-2099 00:00 - 00:00 vol

 

 

We gebruiken technologie├źn, zoals cookies, om inhoud en reclame aan te passen, om socialemediafuncties te bieden en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde socialemedia-, reclame- en analysepartners. Zie voor details het privacy beleid.
Akkoord