Gastouderbureau Roodkapje

EHBO voor kinderen (voor ouders)

Steeds meer ouders, opa's & oma's, trainers, etc. zien het belang van kinder-EHBO. Met regelmaat zien we in het nieuws tragische ongevallen, al dan niet met vreselijke afloop. Weet u wat u moet of kunt doen in een noodsituatie? Nee of twijfelt u? In samenwerking met stichting EHAK bieden wij ook ouders en overige geinteresseerden de mogelijkheid om een workshop EHBO voor kinderen te volgen. Twijfel niet langer en meld u vandaag nog aan voor een workshop.

Stichting EHAK (Eerste Hulp Aan Kinderen) stelt zich ten doen om EHBO kennis met betrekking tot baby's en kinderen over te dragen aan iedere volwassene die, al dan niet beroepsmatig, regelmatig met kinderen in aanraking komt. Iedereen zou kennis moeten heben van kinder-EHBO. Stichting EHAK heeft een samenwerkingsverband met o.a. Gastouderbureau Roodkapje en het Nederlandse Rode Kruis.

Naast de officiële cursussen volgens de normen van het Rode Kruis, geven onze gecertificeerde instructeurs door het hele land workshops EHBO aan baby's en kinderen. Niet alleen ouders zijn welkom bij de workshop, maar uiteraard ook oma's en opa's, leerkrachten, conciërges, overbijfkrachten, vrijwilligers die met kinderen in aanraking komen, kortom iedereen die met kinderen te maken heeft.

Heeft u niet meteen zin in een officiële cursus en hoeft u geen certificaat te behalen, maar wilt u wel meer weten over de meest voorkomene letsels bij baby's en kinderen, kom dan naar een van onze workshops. Oefen samen met uw partner, vriend(in) of familielid theorie en praktische vaardigheden zoals o.a. het verbinden van verschillende wonden, reanimeren en het gebruik van een AED-apparaat. 

Leerdoelen en onderwerpen tijdens de workshop:

Bewusteloosheid (inclusief Reanimatie en AED)
Verslikking
Huidwond
Verstuiking
Brandwonden
Hersenschudding
Vergiftiging
 

De workshop kost € 65,- en duurt ongeveer drie en een half uur. Actueel cursusaanbod.

Schrijf u in door te mailen naar Stichting EHAK of te bellen naar 085-4871500.

Laten we samen zorgen voor de veiligheid van onze kinderen. Graag verwelkomen wij u binnenkort op een van onze workshops. 

 

DIT IS EEN WORKSHOP ZONDER CERTIFICAAT EN DAARMEE VOLSTAAT DEZE WORKSHOP NIET VOOR GASTOUDERS. OOK NIET VOOR DE HERHALINGSCURSUS.


We gebruiken technologie├źn, zoals cookies, om inhoud en reclame aan te passen, om socialemediafuncties te bieden en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde socialemedia-, reclame- en analysepartners. Zie voor details het privacy beleid.
Akkoord