top of page

Woensdag 12 december 2018 20.00-21.30 uur

|

Haarlem, Nederland

Thema-avond: Zindelijkheid

Wanneer wordt een kind zindelijk? Hoe verloopt zindelijkheidsontwikkeling? Hoe kunt u als opvoeder het kind hierin begeleiden? En wanneer u professioneel opvoeder bent; Hoe kunt u ook de ouders/verzorgers van het kind ondersteunen.

Bedankt voor uw aanmelding!
Andere workshops bekijken
Thema-avond: Zindelijkheid
Thema-avond: Zindelijkheid

Tijd en locatie

Woensdag 12 december 2018 20.00-21.30 uur

Haarlem, Nederland

Over het evenement

Zindelijkheid is één van de belangrijkste ontwikkelingsopgaven voor kinderen. Tegelijkertijd is het een belangrijke opvoedingstaak voor opvoeders. Het is een periode waar regelmatig vragen over ontstaan. Tijdens deze informatiebijeenkomst wordt informatie gegeven omtrent de zindelijkheidsontwikkeling van kinderen. Professionele opvoeders ontvangen ook informatie hoe u de ouders/verzorgers van het kind ondersteunt. U deelt daarin ervaringen en ontvangt handvatten hoe u deze periode het kind kunt begeleiden. Na afloop ontvangt iedere deelnemer een handout met informatie en praktische tips.

Deze bijeenkomst is geschikt voor ouders en verzorgers van kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Professionele opvoeders die werken met kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar en hun ouder(s)/verzorger(s).

Gastouderbureau Roodkapje organiseert workshops en thema-avonden die voor iedereen gratis toegankelijk zijn. Voor vraagouders, gastouders, maar ook als je geen klant bent bij Roodkapje, maar wel interesse hebt om aanwezig te zijn bij een workshops bent je van harte welkom!

Tickets

  • Thema-avond: Zindelijkheid

    Je wilt je aanmelden voor de thema-avond "Zindelijkheid", woensdag 12 december 2018 van 20.00-21.30 uur. Adres: kd;kvkvdkvd mvldvmlvd vlvmvm De training zal doorgang vinden bij een minimale deelname van 15 personen. Indien er te weinig aanmeldingen zijn en wij genoodzaakt zijn de avond te annuleren, word je hiervan z.s.m. op de hoogte gesteld.

    € 0,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page