top of page

Biebi Planbord

Bijgewerkt op: 20 aug. 2021

Planbord speciaal ontwikkeld voor de kinder-en gastouderopvang.


"Ik ben Biebi en ik sta op alle plaatjes en ik hoor bij het Biebi planbord dat ontwikkeld is door Wilma en Ronald van Gastouderbureau Roodkapje Meerhoven. Graag wil ik mij voorstellen en iets over het planbord vertellen. "

Het Biebi planbord is speciaal voor de kinder– en gastouderopvang ontwikkeld met 100 magneet dagritmekaartjes die tot de verbeelding spreken. Deze plaatjes zijn geschikt voor kinderen tot ongeveer 0—8 jaar.


Ook voor kinderen met autisme is het Biebi planbord uitermate geschikt en geeft duidelijkheid. Samen met de dagritmekaartjes en de handleiding zorgt het Biebi planbord ervoor dat de 4 pedagogische doelen uit het pedagogisch beleidsplan in de praktijk inzichtelijk worden gemaakt voor de gastouder, de gastkindjes, de ouders en de GGD.

  • Biebi planbord is een goed werkbaar planbord en geeft houvast bij de invulling van de dag.

  • Werken met het Biebi planbord toont aan dat je planmatig met vaste schema’s werkt, volgens de 4 pedagogische basisdoelen.

  • Werken met het Biebi planbord geeft inzicht op de werkvloer.

  • Het Biebi planbord, samen met de dagritmekaartjes, laat ouders zien hoe de gastouder de ontwikkeling van hun kind ondersteunt en bevordert, maar ook structuur aanbrengt in het dag verloop.

  • Ouders die moeite hebben om structuur bij hun kind aan te brengen kunnen door met het Biebi planbord te gaan werken, een goede ondersteuning aan hun kind bieden.

Je vult samen met het kind de dagindeling in en hij/zij weet precies wat er staat te gebeuren, het kind heeft duidelijkheid en ondersteuning.


Voor meer informatie kijk op www.biebiplanbord.nl


Het Biebi planbord bij de gastouder


0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page