top of page

De kracht van Roodkapje is…

Bijgewerkt op: 20 aug. 2021


Met het eind van het jaar voor de boeg ben je vaak geneigd om terug te kijken op het afgelopen jaar. Zo ook bij Gastouderbureau Roodkapje. Na onze 100% score tijdens de jaarlijkse GGD-inspectie kunnen wij spreken van een geslaagd jaar. Maar wij laten jullie liever aan het woord: onze gastouders en vraagouders. Soms werken we al jarenlang samen, soms nog maar net. Wat is de kracht van Roodkapje?


Kleinschalig en professioneel

“Ik ben heel tevreden over mijn consulente Annette. Zij staat altijd voor me klaar. Roodkapje streeft ernaar om te doen wat voor de kinderen en vraagouders het beste is. Ik geef Roodkapje een dikke 10!”


- Vraagouder Rosanne 


Wij geloven in maatwerk kinderopvang, wat zowel voor gastouder als vraagouder prettig werkt. Dat houdt in dat wij flexibele opvang bieden waarbij je per uur betaalt en niet per dagdeel. De gastouder bepaalt wie de kinderen waar opvangt. Bij ons vindt gastouderopvang altijd plaats met maximaal 5 andere kinderen. Zo zijn kinderen toch bezig met hun sociale ontwikkeling, terwijl de gastouder wel ruimte heeft voor individuele aandacht voor elk kind. 


Betrouwbaar, no-nonsense mentaliteit

“Roodkapje geeft altijd snel antwoord op mijn vragen. Ook al hebben we een zakelijke overeenkomst moet het wel goed zitten, en dat is gelukkig zo. Bij Roodkapje hebben ze gezond boerenverstand, daar houd ik wel van.”


- Gastouder Ilse


Bij Roodkapje hebben zowel gastouder als vraagouder dezelfde consulent. Bovendien worden gastouders minimaal twee keer per jaar persoonlijk bezocht. Wij geloven in transparantie en persoonlijk contact. Wij staan altijd klaar voor jouw vragen en kijken graag mee wanneer er iets onduidelijk is. Dankzij ons nieuwe administratiesysteem Portabase, waar we dit jaar naar zijn overgestapt, is je boekhouding bovendien een stuk makkelijker geworden. 


Deskundig en ondersteunend

“Roodkapje is een super gastouderbureau. Ze zijn bereikbaar wanneer je ze nodig hebt. Ook zijn hun cursussen en thema-avonden altijd interessant en relevant.”


- Vraagouder Esmee 


Doordat wij door het hele land gevestigd zijn, is er altijd wel een vestiging of consulent bij jou in de buurt! Dat betekent ook dat er met regelmaat allerlei activiteiten (zoals workshops en thema-avonden) georganiseerd worden in de buurt voor zowel vraag- als gastouders. We vinden het belangrijk dat iedereen op de hoogte is van belangrijke ontwikkelingen die voor jou van belang kunnen zijn! 


Expert en officiële dienstverlener

“Wanneer ik een vraag heb over vergoedingen voor kinderopvang staat er altijd iemand bij Roodkapje voor me klaar om het uit te zoeken. Zo weet ik ook zeker dat ik de toeslag ontvang waar ik recht op heb.”


- Vraagouder Dianne


Gastouderopvang is goede en betrouwbare opvang voor een lager bedrag dan de tarieven van kinderdagverblijven of buitenschoolse opvang. Wij hebben een team van juridische en fiscale experts die je kunnen helpen met allerlei vraagstukken omtrent bijvoorbeeld kinderopvangtoeslag. Als officiële dienstverlener hebben wij snel contact met de afdeling kinderopvangtoeslag van de belastingdienst. Wij kunnen het leuker én makkelijker maken. 


Terugblikken en vooruitkijken 

Wij zijn al ruim 10 jaar een vertrouwd gezicht in de gastouderopvang en zijn dankbaar dat wij kunnen blijven doen wat we leuk vinden en waar we goed in zijn. Het is fijn om dat ook terug te horen van onze gastouders en vraagouders. Op naar 2020!

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page