top of page

De vijf leukste (coronaproof) traktaties!

Bijgewerkt op: 20 aug. 2021

Een traktatie op school of de opvang mag natuurlijk niet ontbreken op de verjaardag van jouw kind(eren). Tegenwoordig speelt niet alleen de mate van gezondheid vaak een rol, maar wordt ook gevraagd om een voorverpakte traktatie. Wij hebben de vijf leukste voorverpakte traktaties voor je op een rijtje gezet:


Oewoewoewoe indianendans

Het feest is natuurlijk pas écht compleet met een indianendans! Met deze stoere, maar toch ook schattige traktaties steelt jouw zoon of dochter de show. Je kunt kiezen uit verschillende snoepdoosjes, zoals krentjes, rozijntjes of smarties. Pak de doosjes in met een leuk papiertje, plak hier bewegende oogjes op en maak het af met een gekleurde veer. Deze kun je vastmaken met gekleurde tape, zodat de indianentooi compleet is!


Banana piraat

Houdt jouw zoon of dochter van piraten? Of eet hij of zij het liefst de hele dag bananen? In beide gevallen hebben wij de traktatie voor je gevonden! Pak een banaan, teken met zwarte stift een gezichtje (met baard en ooglapje natuurlijk) op de banaan en wikkel een rood servetje om de onderkant van de banaan heen… En klaar is Kees de piraat!


The sky is the limit

Alle kinderen dromen van deze regenboog traktatie. Koop papierenbekers en vul deze met een voorverpakte koek (of zakje snoep). Vul de beker verder met watten en doe een rietje met regenboog in de beker. Deze rietjes zijn te koop, maar natuurlijk ook prima zelf te maken!


Finding Nemo

Van mandarijntjes kun je hele leuke visjes maken! Haal de bewegende oogjes weer voor de dag en plak deze op de mandarijn, teken vervolgens een mondje op de mandarijn. Een vis zonder vinnen is natuurlijk geen vis, dus knip van (oranje) papier verschillende vinnen voor op de bovenkant, zijkant en achterkant van de mandarijn. Nu is Nemo klaar om gevonden te worden door de klasgenootjes van jouw kids!


Knijpfruitzakjes

Ook van knijpfruit zijn hele leuke traktaties te maken. Ontwerp een eigen verpakking en plak deze op de verpakking van de knijpzakjes. Maak bijvoorbeeld een verpakking met de naam en leeftijd van je zoon of dochter!


En welke kies jij? De verjaardag van jouw kind kan hoe dan ook niet meer stuk met deze traktaties! Succes met de voorbereidingen!

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page