top of page

KinderWijs TV - Groei en ontwikkeling van ouder en kind

KinderWijs TV: de nieuwste manier van leren door middel van interactieve e-learning modules en bewustwording voor iedereen die werkt met kinderen. KinderWijs TV maakt professionals spelenderwijs bewust van hoe theorie er in de praktijk uit kan zien. Dit doen zij door verschillende unieke leermodules aan te bieden. Deze leermodules zijn kenmerkend door de afwisseling van theorie, opdrachten en video’s. Ideaal voor jou als gastouder! In dit artikel lees je hoe jij als lid van Gastouderbureau Roodkapje voordelig gebruik kunt maken van KinderWijs TV.Permanente educatie

‘Een leven lang leren’ is voor veel beroepen de normaalste zaak van de wereld. Dit geldt ook voor professionals die met kinderen werken. KinderWijs TV speelt hier op in door interactieve e-learning modules aan te bieden. Naast deze modules bieden ze ook interessante Specials en leerplatformen aan voor kinderopvangorganisaties.


KinderWijs TV voor al onze gastouders

Alle gastouders van Gastouderbureau Roodkapje hebben de mogelijkheid om deze modules te volgen bij KinderWijs TV. De modules zijn eenvoudig te volgen via de computer of tablet. Mede dankzij deze modules blijven onze gastouders up-to-date over verschillende vakgebieden. Via Gastouderbureau Roodkapje ontvang je een korting van 40% op bijna alle cursussen. Inschrijven kan via: academie@gastouderbureauroodkapje.nl


Specials KinderWijs TV

KinderWijs TV biedt Specials aan om nieuwe kennis op te doen die direct toepasbaar is in de praktijk. Daarbij zijn Specials zeer geschikt om de ouderbetrokkenheid te vergroten. Deze Specials worden aangeboden in de vorm van korte en krachtige informatie en advies over een tal van onderwerpen. Een Special bevat geen toets en is in slechts 20-40 minuten te doorlopen.


Wist je dat KinderWijs TV inmiddels meer dan 35 Specials heeft? Jaarlijks komen er steeds nieuwe titels bij! Deze Specials gaan onder andere over: Zindelijkheid, positief opvoeden, interactief voorlezen, peuterpuberteit, ADHD, enzovoort.


Gratis webinars

Yes! Het is nu ook mogelijk om gratis webinars over pedagogische onderwerpen te volgen bij KinderWijs TV. Deze webinars zijn interessant én makkelijk te volgen. Er zijn nog verschillende plekken beschikbaar dus schrijf je snel in! Vergeet niet door te geven aan je consulente dat je een webinar gaat volgen. Je ontvangt dan namelijk een mooi certificaat!


  • 19 oktober om 20:00 uur - webinar "Een vliegende start als zzp-ondernemer: Zorg voor continuïteit" (speciaal voor gastouders).

  • 16 november om 20:00 uur - webinar "Meldcode: de weerbaarheid van kinderen versterken".


CRKBO & NRTO

KinderWijs TV is als aanbieder van beroepsgerichte scholing geregistreerd als opleidingsinstituut bij het CRKBO, het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Opname in het CRKBO-register geeft aan dat KinderWijs TV aan de gestelde kwaliteitseisen voldoet. Daarbij is KinderWijs TV aangesloten bij NRTO en in het bezit van het NRTO keurmerk. NRTO (Nederlandse Raad voor Training en Opleiding) is de overkoepelende brancheorganisatie voor alle particuliere trainings- en opleidingsbureaus in Nederland.


Kortom, KinderWijs TV laat jou op een laagdrempelige manier je kennis bijspijkeren. Wil jij meer weten over wat KinderWijs TV te bieden heeft? Of wat het voor jou kan betekenen? Vraag het ons gerust!

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Коментарі


bottom of page