Gastouderbureau Roodkapje

DoenKids

Bent u al bekend met DoenKids? Gastouderbureau Roodkapje en DoenKids hebben een uniek samenwerkingsverband waar we u in deze nieuwsbrief graag meer over willen vertellen.

Vanuit ons gastouderbureau waren wij op zoek naar een goede manier om onze gastouders te inspireren met leuke nieuwe activiteiten die compleet uitgewerkt waren. Natuurlijk is er veel te vinden op internet, o.a. via Pinterest, maar in de praktijk blijkt wel dat men dan bijvoorbeeld niet zo makkelijk een leuke set woordkaarten kunt printen.

In onze zoektocht naar goed materiaal ontdekten wij de database van DoenKids!


Wat is Doenkids?
Doenkids biedt met 2 activitheken (kinderdagverblijf en BSO) ondersteuning op het gebied van het aanbieden van educatieve, gevarieerde activiteiten. Over het online aanbod van meer dan 3000 compleet uitgeschreven activiteiten voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar waren wij direct enthousiast!

Dit betekent voor u:zelf aan de slag met de kinderen en niet meer eindeloos zoeken naar activiteiten die geschikt zouden kunnen zijn. Een abonnement op DoenKids biedt u die mogelijkheid door middel van honderden goed uitgeschreven draaiboeken. Door hun jarenlange ervaring met het organiseren van activiteiten voor kinderen weten zij hoe u er voor kunt zorgen dat kinderen lekker actief bezig kunnen zijn. Niet alleen knutselen maar ook heel veel sport, spel, proefjes, natuur- en drama!

Met behulp van ervaren en enthousiaste pedagogisch medewerkers met veel praktijkervaring hebben zij de meest succesvolle activiteiten opgenomen in hun databases. Eentje voor de leeftijd van 0-4 jaar en eentje voor de leeftijd van 4-12 jaar. Ook kunt u zelf activiteiten online toevoegen en bewaren.

Met een abonnement zit u als gastouder nooit meer zonder inspiratie of ideeën. In deze digitale bibliotheek vindt u snel en eenvoudig een schat aan activiteiten. Het gebruik van de activitheek levert ook een bijdrage aan uw eigen professionalisering als gastouder: u kunt activiteiten zoeken en programma’s samenstellen aan de hand van de diverse ontwikkelingsgebieden, leeftijd, soort activiteit, thema’s etc. Ook de vraagouders zullen dit zeker kunnen waarderen.

Roodkapje heeft een heel scherpe aanbieding!
Een abonnement op DoenKids is normaal beschikbaar voor gastouders vanaf €19,95 per maand. Sluit u via ons een abonnement op DoenKids af, dan betaalt u geen €19,95 per jaar, maar €19,95 voor een heel jaar. Dit kost u dus nog minder dan €2,00 per maand!

Na aanmelding ontvangt u de factuur van Roodkapje. Zodra deze is voldaan ontvangt u binnen een week per mail de inlogcode waarmee u direct toegang krijgt tot beide activitheken. Dus als u er snel bij bent  ontvangt u ook bijna 3 maanden extra, GRATIS!

U sluit het abonnement af voor een jaar, t/m 31-12-2019.  Eind 2019 krijgt u van Roodkapje bericht met een nieuw aanbod voor het jaar daarna en de vraag of u wilt verlengen. Er wordt NIET automatisch verlengd!

Het Roodkapje/DoenKids abonnement voor gastouders bestaat uit:

ü  Een ruime database met BSO-activiteiten

ü  Een ruime database met activiteiten voor kinderen van 0-4 jaar

ü  Mogelijkheid om te zoeken op meer dan 30 thema’s, ontwikkelingsgebied, leeftijd, soort activiteit, etc.

ü  Mogelijkheid om in een duidelijke lay-out een pdf programmaboekje voor ouders samen te stellen

ü  Compleet uitgewerkte draaiboeken en materiaallijsten

ü  Programmeermodule om eenvoudig en snel goede programma’s te maken

ü  Ruimte om uw eigen digitale database aan te leggen in handige templates

ü  Voor de BSO diverse vakantieprogramma’s in thema (Olympische spelen, Tour de talent, Reis door de tijd, Wonderzoekers, Halloween etc.)

ü  Diverse reeds volledig uitgewerkte thema’s voor 0-4 jaar (bijvoorbeeld: Circus, Leve de Lente, Kijk eens wat ik aan heb!, Boerderij etc.)

Ieder thema bestaat uit:

·       4x 0-2 jaar activiteiten

·       4 spelactiviteiten peuter (actief, natuur, expressie)

·       4 beweegactiviteiten (tik- & kringspelletjes e.d.)

·       4 creatieve activiteiten peuter

·       4 liedjeskaarten

·       Tips voor boeken en extra liedjes

·       Woordkaarten in thema in Nederlands en Engels

·       Bingokaart

·       Memoryspel

Heeft u vragen of wilt u direct gebruik maken van dit aanbod stuur dan een mailtje naar Judith de Bruijn via doenkids@gastouderbureauroodkapje.nl.

 

Een klein voorproefje?
Vanaf november plaatsen we op social media iedere week een activiteit die u hier gratis als' voorproefje' kunt downloaden. 

 

 

 

 

 

 

We gebruiken technologie├źn, zoals cookies, om inhoud en reclame aan te passen, om socialemediafuncties te bieden en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde socialemedia-, reclame- en analysepartners. Zie voor details het privacy beleid.
Akkoord