Gastouderbureau Roodkapje

Samen spelen met Roodkapje

 

Als eerste gastouderbureau in Nederland zijn wij een bijzondere samenwerking aangegaan met Doenkids!

Doenkids biedt met 2 activitheken (kinderdagverblijf en BSO) ondersteuning op het gebied van het aanbieden van educatieve, gevarieerde activiteiten. Door hun jarenlange ervaring met het organiseren van activiteiten voor kinderen weten zij hoe je er voor kunt zorgen dat kinderen lekker actief bezig kunnen zijn. Niet alleen knutselen maar ook heel veel sport, spel, proefjes, natuur- en drama! Met behulp van ervaren en enthousiaste pedagogisch medewerkers met veel praktijkervaring hebben zij de meest succesvolle activiteiten opgenomen in hun databases.

Voortaan ontvangt u het magazine “SAMEN SPELEN met Roodkapje” en zit u als gastouder nooit meer zonder inspiratie of ideeen. Hierdoor heeft u snel en eenvoudig toegang tot diverse activiteiten die speciaal zijn uitgewerkt voor en door medewerkers in de kinderopvang. Gerangschikt op de diverse ontwikkelingsgebieden, leeftijd, soort activiteit, thema etc. Iedere activiteit wordt duidelijk toegelicht, uitgewerkt en voorzien van een ‘boodschappenlijstje’. U kunt direct aan de slag met de kinderen en hoeft niet meer eindeloos te zoeken naar leuke & nieuwe activiteiten die geschikt zouden kunnen zijn.

 

Omdat een gastouder niet per definitie alleen maar kinderen van 0-4 jaar of alleen maar 4-plussers opvangt ontvangt u telkens 2 magazines: eentje met activiteiten voor kinderen van 0-4 jaar en een voor kinderen van de basisschoolleeftijd 4-12 jaar.


Per mail ontvangt u een beknopt overzicht van de activiteiten. Hier op onze website vindt u het volledig uitgewerkte draaiboek van de activiteiten inclusief een handig boodschappenlijstje zodat u in 1 oogopslag ziet wat u per activiteit nodig heeft. Het eerst magazine zult u op de Dag van de Gastouder (21 september) per mail ontvangen.

 
Samen spelen 3 (december '17):
SAMEN SPELEN magazine 0-4 jaar

SAMEN SPELEN magazine 4-12 jaar 

 
Samen Spelen 2 (oktober '17):
SAMEN SPELEN magazine 0-4 jaar 
SAMEN SPELEN magazine 4-12 jaar

 

Samen Spelen 1 (september '17):
SAMEN SPELEN magazine 0-4 jaar 
SAMEN SPELEN magazine 4-12 jaar