Belangrijke informatie over EHBO.

 

Zoals jullie weten moet elke gastouder in het bezit zijn van een geldig EHBO certificaat.

Door het Coronavirus is het helaas niet voor iedereen mogelijk geweest om op tijd een herhaling te volgen. Er zijn daardoor een paar veranderingen dus lees de onderstaande informatie goed door.

 

Tot 1 Juni mogen er geen EHBO cursussen gegeven worden. We hopen dat we na 1 Juni weer herhalingslessen EHBO kunnen geven. Er is een coulanceregeling voor diegene die op dit moment door het Coronavirus een verlopen EHBO certificaat hebben. 

 

Dat wil niet zeggen dat we wachten tot 1 Juni met het plannen van de herhalingslessen.

Het is belangrijk dat iedereen waarvan het EHBO certificaat verloopt in 2020 zich zo snel mogelijk opgeeft voor de herhalingsles!

 

  • Voor iedereen die een herhalingsles heeft gevolgd staat het certificaat in Portabase.  https://roodkapje.opvanguren.nl/downloads  (bij kwalificaties.)

  • Er staat al een nieuwe planning op onze website voor iedereen die een vervaldatum heeft in 2020 (er komen nog een paar locaties bij);

  • Gastouders (en introducé ) die dus een vervaldatum hebben in 2020 moeten zich al opgeven voor de herhalingsles EHBO. www.gastouderbureauroodkapje.nl

  • Gastouders (en introducé) die niet hebben kunnen herhalen door het Coronavirus, dus nu een vervallen diploma hebben, moeten zich ook via onze website inschrijven voor de herhalingsles EHBO. www.gastouderbureauroodkapje.nl

 

 

Door het Coronavirus heeft Gastouderbureau Roodkapje noodgedwongen de beslissing moeten nemen om over te stappen van het Rode Kruis naar het Oranje Kruis. Wij stonden namelijk niet achter de coulanceregeling die het Rode Kruis voor gastouders wilde hanteren.

 

Wij hopen u weer snel te zien bij een herhalingsles!

 

Zorg goed voor elkaar!

Gastouderbureau Roodkapje is al sinds 2007 een vertrouwd gezicht in de gastouderopvang.

We hebben een netwerk van consulenten door het hele land. Hierdoor ben je verzekerd van een vaste contactpersoon en krijg je altijd snel en persoonlijk advies van een consulente in jouw regio. 

Meer weten over gewoon goede opvang voor jouw kinderen?

Of wellicht heb je interesse om zelf gastouder te worden? 

Schrijf je dan kosteloos en vrijblijvend bij ons in en er wordt zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen 

Vanzelfsprekend kies je met Roodkapje voor betrouwbaarheid & professionaliteit. 

Raambrug 2

5531 AG Bladel

Contact

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Pinterest - White Circle
branchorganisatie kinderopvang.jpg
platform gastouderopvang.png
Logo Lidmaatschap KNGO (M).png