Gastouderbureau Roodkapje

Aanmelden EHBO cursus

Iedere gastouder moet in het bezit zijn van een geldig certificaat EHBO voor kinderen. Roodkapje heeft eigen Rode Kruis gecertificeerde EHBO-intructeurs. Daarom kunnen wij onze gastouder de verplichte herhalingscursus gratis aanbieden (iedere 2 jaar).

Als u inlogt, treft u het complete aanbod aan van onze EHBO-cursussen, voor diegene waarvan het pasje vervalt in 2018.. Om de cursussen te bekijken en hiervoor in te schrijven, kunt u inloggen met uw gastoudernummer en uw postcode.

LET OP: U kunt zich hier uitsluitend aanmelden voor een herhalingscursus. Het is belangrijk dat u uw certificaat niet laat verlopen!

U dient de herhalingscursus te volgen vóór de vervaldatum van uw EHBO pasje.

LET OP: Samen met het  Rode Kruis gaan we over op 2 vervaldata per jaar namelijk 01-10 en 01-04, de lesdatum zo als vermeld staat op uw EHBO pas zal hierdoor niet overeenkomen met de daadwerkelijke lesdatum.

Voor bij Roodkapje aangesloten gastouders is de cursus gratis.
Voor vraagouders vragen wij een eigen bijdrage van € 50,-, en introducés betalen € 60,-

 

Log hier in om u in te schrijven voor cursussen:

Inschrijven als introducé? klik hier

 

Is uw certificaat verlopen of bent u geinteresseerd in een volledige cursus EHBO-voor kinderen? In samenwerking met stichting EHAK (Eerste Hulp Aan Kinderen) is het ook mogelijk om diverse EHBO-trainingen (vanaf € 50,00) te volgen. U kunt hierbij kiezen voor een training met of zonder certificaat.

We gebruiken technologie├źn, zoals cookies, om inhoud en reclame aan te passen, om socialemediafuncties te bieden en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde socialemedia-, reclame- en analysepartners. Zie voor details het privacy beleid.
Akkoord