top of page

De leukste knutseltips voor Moederdag!

Het is weer bijna de tweede zondag van de maand en dat betekent maar één ding: Moederdag! Op zondag 8 mei zetten we alle mama’s weer eens extra in het zonnetje. Met de knutseltips hieronder verras je jouw mama op deze speciale dag!


Tip 1

Gek op bloemen! Bloemen doen het altijd goed op Moederdag. Wil jij de mooiste bloem ooit knutselen? Knip deze onderdelen uit en geef ze vrolijke kleuren. Knip een leuke foto uit en plak alle losse onderdelen aan elkaar zodat het samen één mooie bloem wordt. Je bent zo helemaal klaar om de bloemetjes buiten te zetten!


Benodigdheden: Schaar, stiften, potloden, knutselspullen, foto, lijm
Tip 2

Houdt jouw mama van uitslapen? Met deze mooie deurhanger aan de deur komt dat wel goed! Versier deze deurhanger op zijn allermooiste en hang de deurhanger vervolgens aan de deur van de kamer waar mama slaapt. Sssst… wel zachtjes doen hoor!


Benodigdheden: Schaar, stiften, potloden, knutselspullenTip 3

Is jouw mama een echte dierenvriend? Knutsel dan dit leuke lieveheersbeestje! Knip het lijfje van het lieveheersbeestje uit en kleur deze in. Trek vervolgens je handen over en knip deze ook uit. De uitgeknipte handen worden de vleugels van het lieveheersbeestje. Kleur deze vleugels rood met zwarte stippen en plak vervolgens de vleugels op het lijfje van het lieveheersbeestje. Een kind kan de was doen! (Wel zo fijn op Moederdag.. 😉)


Benodigdheden: Schaar, stiften, potloden, knutselspullen, lijm0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page