top of page

Heb jij ook al een Klik?Sinds kort werken wij bij Roodkapje met een nieuwe Klikwebsite: een handig portaal dat gastouders en vraagouders met elkaar in contact brengt. Gastouders én vraagouders kunnen een oproep plaatsen waar anderen op kunnen reageren. Zo wordt het voor beide partijen nóg sneller en makkelijker om met elkaar in contact te komen en dus nog sneller jouw hulpvraag op te lossen. Probeer het nu zelf; wie weet heb jij wel een Klik!


Wat is de nieuwe Klikwebsite?

De Klikwebsite is een portal dat het vergemakkelijkt voor gastouders en vraagouders om met elkaar in contact te komen. Je kunt eenvoudig een account aanmaken die jou in staat stelt om een oproep te plaatsen of om op de oproep van iemand anders te reageren. Wanneer jij dus een dringende vraag hebt kun je nu nóg sneller schakelen.


Hoe werkt de nieuwe Klikwebsite?

Om zelf gebruik te kunnen maken van de mogelijkheden van de Klikwebsite dien je onderstaande stappen te volgen:

  1. Ga naar www.roodkapjeportal.nl en klik op ‘Plaats oproep als gastouder/vraagouder’;

  2. Klik op ‘maak een account aan’ om jouw account aan te maken;

  3. Vul vervolgens jouw persoonlijke gegevens in;

  4. Log in op je account en kies voor ‘oproep plaatsen’;

  5. Schrijf een stukje over jouw vraag als gast- of vraagouder;

  6. Voeg eventueel een foto toe;

  7. Dien jouw oproep in.

Nu heb je een account aangemaakt én een oproep geplaatst. Je kunt ook een account aanmaken zonder een oproep te plaatsen. Hiermee heb je inzage in de aanvragen van de vraagouders en/of oproepen van de gastouders. Je zult merken dat de nieuwe Klikwebsite verrassend eenvoudig en vanzelfsprekend werkt.


Probeer de nieuwe Klikwebsite zelf

Spreekt dit jou wel aan en wil je het ook zelf proberen? Ga direct aan de slag! www.roodkapjeportal.nl. Onder de eerste 50 aanmeldingen verloten we bovendien 5 leuke prijzen. Waar wacht je dus op? Een gastouder of vraagouder is nog slechts een paar klikken van je verwijderd.

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page