top of page

Aan de slag met Portabase!

Sinds kort werken wij met het systeem Portabase, een nieuw administratiesysteem dat speciaal ontwikkeld is voor de gastouderbranche. Wat dit precies inhoudt en wat dat voor gevolgen heeft leggen we je graag uit vandaag.Wat is Portabase?


Portabase is voor ons de logische volgende stap in onze (administratieve) dienstverlening. Wij willen onszelf graag blijven ontwikkelen om het voor jou makkelijker en inzichtelijker te maken, maar ook om zelf efficiënter te kunnen werken. Want daar profiteer jij dan weer van.


Wat betekent dit voor gastouders en vraagouders?


In juni werd Portabase in gebruik genomen voor gastouders met vaste uren. Gastouders met flexibele uren kunnen hun gegevens al inzien, maar hoeven er pas in juli gebruik van te maken. Dit is een kort overzicht van de nieuwe mogelijkheden van Portabase.

  • Een overzichtelijk klantenportaal met gebruiksvriendelijke urenregistratie;

  • Een handige app waarmee allerlei gegevens direct zichtbaar zijn (oftewel: het einde van de dikke GGD-map is in zicht);

  • De mogelijkheid tot digitaal ondertekenen, wat voor minder papierwerk en een snellere afhandeling zorgt;

  • Facturatie en doorstorting/betaling voortaan via een vernieuwd schema;

  • De consulente kanvoortaan digitaal de jaarlijkse risico-inventarisatie uitvoeren.

We hopen dat Portabase het voor jou mogelijk maakt om veel sneller en overzichtelijker je zaken te kunnen regelen. Wanneer je hulp nodig hebt daarbij kunnen onze bemiddelingsmedewerkers jou ondersteunen.


Portabase: de start en de toekomst


Onze oud-medewerkster Elke Eikelenboom hielp mee met de implementatie van Portabase. Vanuit haar eigen bedrijf SupportEE heeft ze inmiddels de nodige ervaring opgebouwd als het gaat om werken met en overstappen op nieuwe systemen. In het verleden had Elke ook al meegewerkt aan het vorige systeem en diens internetapplicaties.


“Het grote voordeel van Portabase is dat alles digitaal is, en dat alles dus sneller gaat omdat het niet meer op papier staat”, legt ze uit. “Zowel voor gast- en vraagouders als medewerkers. Je kunt zelf heel eenvoudig je gegevens inzien en wijzigingen doorvoeren. Roodkapje blijft heel hard werken om alles in orde te houden en te verbeteren. Na de zomer wordt bijvoorbeeld ook evaluatie met vraagouders geïmplementeerd. Portabase is e

en mooie basis voor de toekomst.”


Meer weten?


Meer weten over hoe jij kunt beginnen met Portabase? Neem een kijkje op onze speciale Portabase-pagina, met daarop informatie en de antwoorden op veelgestelde vragen. Of neem contact met ons op via info@gastouderbureauroodkapje.nl of 0497-381345 om direct contact te hebben met een van onze medewerkers.

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page