top of page

Hoe word ik gevonden als gastouder?

Bijgewerkt op: 20 aug. 2021


De vraag die wij het vaakst krijgen van gastouders is hoe zij in contact kunnen komen met vraagouders. Gelukkig hebben wij het afgelopen jaar hard gewerkt aan ons antwoord – met onze Klikwebsite en onze startersgids vind je snel die vraagouders die precies naar jou op zoek waren!


Heb jij ook al een Klik? Zowel gastouders als vraagouders kunnen gebruik maken van onze Klikwebsite. Je kunt zo heel eenvoudig met elkaar in contact komen. Je kunt eenvoudig een account aanmaken die jou in staat stelt om een oproep te plaatsen of om op de oproep van iemand anders te reageren. Je zult merken dat deze website erg vanzelfsprekend werkt. Hieronder lees je de stappen die je kunt volgen om je aan te melden.

  1. Ga naar www.roodkapjeportal.nl en klik op ‘Plaats oproep als gastouder/vraagouder’;

  2. Klik op ‘maak een account aan’ om jouw account aan te maken;

  3. Vul vervolgens jouw persoonlijke gegevens in;

  4. Log in op je account en kies voor ‘oproep plaatsen’;

  5. Schrijf een stukje over jouw vraag als gast- of vraagouder;

  6. Voeg eventueel een foto toe;

  7. Dien jouw oproep in.


Handige tips in de startersgids Daarnaast lees je in onze handige startersgids nog meer tips over het in contact komen met vraagouders. Die vraag je hier gratis aan. (Psst… je mag onze startersgids ook aanvragen als je al gastouder bent!) Daarin lees je onder andere hoe je beter gevonden wordt:

  • Via social media

  • Via je eigen website

  • Via advertenties in lokale media

Naast manieren om gevonden te worden als gastouder staat deze gids boordevol antwoorden op andere vragen die je misschien hebt als je net begint als gastouder. Vraag hem dus nu aan – nogmaals, dit is 100% gratis – en wie weet kom jij zo wel in contact met nieuwe vraagouders. Heb je nog vragen over de startersgids of over onze Klikwebsite? Onze medewerkers staan voor je klaar via e-mail of telefoon. 

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page