top of page

leuke activiteiten voor tijdens de voorjaarsvakantie

Bijgewerkt op: 20 aug. 2021Nu de sneeuw langzaam is weggesmolten en de temperaturen weer wat aangenamer zijn, kun je er natuurlijk lekker op uit gaan met je (gast)kinderen. Maar ook binnenshuis valt er genoeg te beleven. Wij hebben een paar leuke tips voor je verzameld, zodat jullie je niet hoeven te vervelen. Lees snel verder!


Maak je eigen toffe speurtocht

Zijn jouw kinderen echte avonturiers, zijn ze dol op speurtochten maar zijn ze niet van het kleine telefoonschermpje af te krijgen? Dan heeft Troovie de oplossing om je kind toch gezond naar buiten te krijgen. Download de Troovie app in de Apple en Android store en ontwerp je eigen toffe speurtocht waarbij je allerlei leuke opdrachten kunt toevoegen. Klinkt de Troovie app als een mogelijke optie voor jouw kinderen? Neem dan snel een kijkje in de appstore, de eerste speurtocht van 750 meter is gratis!


Creatieve wondertjes

Kinderen zijn fantasierijk en uiten dit dan ook maar al te graag door lekker creatief aan de slag te gaan. Hieronder hebben wij een paar leuke creatieve ideetjes voor je opgesomd:

· Maak samen met je kinderen een leuke kijkdoos. Wat heb je nodig? Een schoenendoos, papier, plakband of kindvriendelijke lijm en kleurpotloden. Knip een vierkantje uit de zijkant van de doos en versier de doos van binnen. Willen jouw kinderen graag die leuke boerderijbeestjes zien of houden ze toch meer van dinosaurussen? Binnen de kijkdoos is alles mogelijk! Creëer je eigen fantasiewereld, deksel erop en heerlijk genieten van je eigen leuke creaties!

· Maak je eigen toffe kussensloop. Wat heb je nodig? 1 witte kussensloop, textiel stiften, een stuk karton van een doos en eventueel een overtrekvel met een leuke print erop.

- stap 1: leg het stuk karton tussen de kussensloop

- stap 2: leg het overtrek vel op de juiste plaats op het karton en tussen de kussensloop

- stap 3: trek de stof van de kussensloop goed strak tijdens het overtrekken van de print

- stap 4: Laat je leuke eigen ontworpen kussensloop goed drogen en volg de instructies op de textielstift


Samen kokerellen

Ga de keuken in samen met je kinderen. Wij hebben een paar leuke recepten voor je op een rijtje gezet:


Smullen maar!


De voorjaarsvakantie ziet er dit jaar anders uit dan voorgaande jaren. Dat betekent niet dat je er voor jezelf en je kinderen geen feest van kunt maken. Onthoud: Begin de dag met een dansje, begin de dag met een lach. Wie vrolijk kijkt in de morgen, die lacht heel de dag! 🌞

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page